دیجیتال مارکتینگ چیست؟

اطلاح دیگر دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی اینترنتی است. به عبارتی دیگر مجموع همهی فعالیتها و بازاریابیهایی که برای ارائه محصولات و خدمات در حوضه دیجیتال (وب، اینترنت، لپتاپ، موبایل و…) را دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی گویند.
انواع مختلفی از بازاریابی دیجیتال
- بازاریابی درونگرا
- بازاریابی محتوا
- استرالژی محتوا
- ایمیل مارکتینگ
- تبلیغات بنری
- بازاریابی موبایل
- بازاریابی ویروسی دیجیتال
- بازاریابی شبکههای اجتماعی
- تبلیغات پیامکی
در حقیقت دیجیتال مارکتینگ خیلی گستردهتر از تعریفی که انجام دادیم هستش، همینطور پیشرو تر از روش مهای بازاریابی در کسب و کارهای سنتی است.
بازاریابی دیجیتال یعنی استفاده از هر نوع ابزاری که در اینترنت و فضای رسانه موجود است. این امر باعث خدمات بهتر و راحتتر برای عموم میشود درواقع این روش بیشتر وابسته به شبکههای اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام، وبسایت و… است.
حتی اگر سایتی برای کارتان در نظر گرفته اید میتوانید با افراد مربوطه و متخصص به این کار در ارتباط باشید تا سایتتان از لحاظ سئوکاری تکمیل باشد.
اگر سایتی برای محصولات خود در نظر دارید باید به گونهای باشد تا مشتریان را جذب کند و فقط محتوا و متن درست و منظم سبب این امر میشود تا اگر مشتری در موتور جستجوی گوگل محصولی را سرچ کند، اطلاعات محصول شما برای مشتری نمایش داده شود.
هرچه ارتباط بین کلمات کلیدی و صفحات یک وب سایت بیشتر باشد سئو سایت بهتر انجام شده و نتیجه مناسب تری به دست خواهد آمد.
رونق کسب و کارهای سنتی!
خیلی از افراد هستند که فکر میکنند، دیجیتال مارکتینگ فقط برای کسب و کارهای آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد. بازاریابی همواره به معنای ارتباط با مخاطبان در مکان و زمان درست است.
خیلی از کسب و کارهای سنتی برای تبلیغ مصول خود روی به سمت بازاریابی دیجیتال آوردهاند زیرا معتقداند با توجه به بازخورد سایت یا تبلیغ مربوطه، مشتریان احتمالی بسیاری از محصولات دیدن میکنند.
در حقیقت هدف اصلی دنیای دیجیتال مارکتینگ، فروش و خدمات محصولات است.
انواع روشهای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
با وجود داشتن یک سایت اگر رتبه بهتری در مقایسه با رقبای خود، در گوگل داشته باشید در نهایت اعتماد مخاطبان نسبت به محتوای آن بیشتر شده و میتوانید بیشتر محصولات خود را به فروش برسانید.
به همین علت رقابت زیادی برای به دست آوردن رتبه برتر موتورهای جستجو در حوزههای مختلف وجود دارد. درادامه چند نمونه از تبلیغاتهای آنلاین را نام میبریم.
- بازاریابی اینترنتی
یکی از راحت ترین روشهای بهینه سازی وبسایت برای جذب مشتری این است که ظاهر و چیدمان سایتتان را تا جای امکان که میتوانید ساده ، جذاب و مفید به نمایش در بیاورید.
پس یکی از بهترین روشها برای اجرای برنامه دیجیتال مارتینگ راه اندازی کسب و کار اینترنتی در بستر یک وبسایت است.
سپس پس از راه اندازی وبسایت با استفاده از نکات و روشهای بازاریابی محصول و خدمات خود را معرفی کنید.
- بازاریابی محتوا
در بازاریابی محتوا باید با استفاده از روشهایی همچون محتوای متنی، تصویری، ویدیویی و صوتی مخاطبین خود را جذب کنید.
محتوای متنی باید به گونهای باشد تا باعث منحرف شدن بازدیدکننده از موضوع اصلی سایت نشود و همینطور برای تولید محتوا در جهت اهداف بازاریابی دیجیتال باید اصول بازاریابی محتوا را رعایت کرد.
- بازاریابی ایمیلی
ایمیل مارکتینگ یکی از هوشمندانه ترین و شایع ترین نوع بازاریابی محسوب میشود. ارسال منظم ایمیل به مشتریان باعث نگه داشتن مشتری میشود.
دیگر از مزایای بازاریابی ایمیلی این است که اگر مشتری از سایت بازدید نمیکند، ایمیل شما باعث میشود مشتری از محصولات جدید شما دیدن فرماید حتی اگر سایت را ترک کرده باشند.
به خاطر داشته باشید که از پیامهای مکرر در ایمیل مشتری خودداری کنید زایرا هیچ کاربری این رفتار را نمیپسندد و ارزش برند شما پایبن خواهد آمد.
همچنین سعی کنید ایمیلها را در بازه زمانی مشخص شده به صورت هدفمند و فقط برای کاربرانی که تمایل به دریافت ایمیل های شما را اعلام کردهاند، بفرستید.
- بازاریابی پیامکی و تبلیغات پیامکی
امروزه اکثر افراد از تلفن همراه هوشمند استفاده میکنند و همین امر باعث انتقال سریع اخبار و اطلاعات است. حال برخی از برندها با استفاده از تبلیغ پیامکی به یک سری از افراد مربوطه با استفاده از الگوریتمهای خاص به کسب و کار خود رونق داده اند.
شیوه اجرای این تبلیغات اهمیت بالایی یافته و با یک اجرای مناسب میتوانیم انتظار داشته باشیم با کمپین موفقی رو به رو شوید.